fbpx

Om KronWeb

KronWeb

KronWeb er en nyopstartet virksomhed med fokus på kundekontakt, konkurrencevenlige priser og fungerende løsninger.

Visionen er at skabe et produkt der følger med i det højteknologiske samfund hvor der i højere grad stilles krav til design og brugervenlighed.

Min Baggrund

Min baggrund for opstarten ligger i min interesse for WordPress som en brugervenlig, men effektiv platform der kan skabe brugerdefinerede løsninger af høj kvalitet.

Jeg har arbejdet med systemet i over 6 år og har sideordnet fået en stor interesse for/erfaring med udarbejdelse af salgsmateriale og markedsføring i praksis.

FOKUSPUNKTER

SAMARBEJDET
Vi vokser sammen med din virksomhed. Et gensidigt berigende samarbejde er et af vores primære fokusområder. Vi fokuseres på den primære opgave, men samtidig er vi opmærksomme på eventuelle forhindringer der kan komme undervejs. Det betyder at vores kunde kan se frem til vores deadlines med ro i sindet.
PRISVENLIGHED
Er du nyopstartet eller glad for dit forhold til din budgetansvarlige? Vi giver dig muligheden for at opretholde det gode forhold samtidig med at din virksomhed kan udvikles og få større eksponering.
MANGE MULIGHEDER
Med ressourcerne vi har til rådighed er der masser af muligheder hvad enten det gælder fotografering, WordPress eller markedsføring. Gik os et kald eller skriv en mail med opgaven du ønsker at have løst. Vi svarer altid indenfor 12:00 timer.
SIMPELT VÆRDIGRUNDLAG
KronWeb´s værdigrundlag er simpelt. Vi pakker ikke tingene ind eller lover noget vi ikke kan holde. Løsningerne bliver fulgt til døren og der vil altid være plads til feedback og ændringer uden samarbejdet bliver sat på spil.

TEAMET

Anders Kronborg Davidsen

Indehaver


Hjemmesideopbygning & Markedsføring

Márton Németh

Freelance Fotograf & sparringspartner


Marton Nemeth Photography | www.mnphotos.dk

Anders Kronborg Davidsen

Indehaver


Hjemmesideopbygning Markedsføring

Márton Németh

Freelance Fotograf & sparringspartner


Marton Nemeth Photography | www.mnphotos.dk