fbpx

FAQS

Generelle spørgsmål

Hvordan bruger I vores resourcer?
Vi tør sige nej! Vi maksimerer aldrig kostprisen, og giver altid et tilbud på hvordan den enkelte opgave kan løses før vi går videre med den. Virker opgaven for uoverskuelig eller kan vi ikke se hvordan løsningen giver værdi for vores kunde prøver vi at finde et alternativ.
Hvordan håndterer I fejl?
Vi prøver så vidt muligt ikke at ramme en blindgyde, men skulle en fejl indtræffe informerer vi med det samme vores kunde om eventuel fejl og konsekvensen af følgende. Vi finder derefter en løsning der er bedst for begge parter så vi kan bibeholde det gode samarbejde med vores kunde fremadrettet.
Hvordan forbedrer I løbende jeres processer?
Vi prøver altid på at blive bedre. Vi vokser med kunden og prøver altid på at være med på beatet. Prisen på vores løsninger vil altid afspejle den løsning vi i sidste ende kan tilbyde vores kunder og samtidig være tilfredse med. Sker der nye ændringer på en løsning vi har udarbejdet for vores kunde giver vi hurtigst muligt besked.
Betalingsform?
Bankoverførsel. Betalingen er inkl. moms da vi er underlagt virksomhedsformen "MPV - Mindre Privat Virksomhed" og dermed er momsforpligtet.
Ratebetaling?
Ja, vi giver vores kunde muligheden for betaling i rater ved køb af WordPress-løsninger. Disse bliver opdelt efter deadlines i vores proces (se eventuel forsiden for mere info). Dermed betaler du ikke for noget du ikke har set og godkendt. Ratebetalingen klares uden gebyrer eller rente.
Hvorfor tilbyder I billige WordPress løsninger?
I en testperiode kører vi med en billige pakke for at prøve markedet af. Løsningen er for ny-opstartede virksomheder der enten har mangel på kapital eller eksisterende virksomheder der kun ønsker en meget basal infomationsside.
Holdning til GDPR?
Kommer snart på sin egen side. Vores nye kunde bliver altid oplyst om hvor holdning og tiltag i forbindelse med købet af en løsning.

WordPress

Årlige udgifter?
Som KronWeb-kunde får du første års udgifter til server og domæne gratis alt inklusiv. Efter første år koster det følgende at få hostet domæne og server årligt: 224 kr. inkl. moms. Vi bruger UnoEuro og det er valgfrit om man ønsker at opgradere til en løsning der passer bedre ift. trafikken og indholdet på ens side. Vi tager aldrig et gebyr for arbejdet i forbindelse med en evt. oprettelse og opgradering.
Leveringstid på en WordPress løsning?
Det kommer an på arbejdsopgaven blandt andet. Vi giver altid et bud i forbindelse med en aftale. Der kan selvfølgelig altid opstå komplikationer i forbindelse med udgivelsen af en løsning, men vi prøver på bedste vis at holde vores kunde opdateret om hvorvidt en deadline kan overholdes.
SSL DV-Certifikat?
Vi udbyder SSL DV-Certifikater igennem vores leverandør UnoEuro. Derudover giver vi vores kunde et gratis 2-årigt certifikat i forbindelse med købet af vores Professionel-løsning.
Google Analytics?
Vi opsætter en konto som en del af alle vores "ADVANCED" og "PROFESSIONEL" WordPress løsninger.Vælger du en af vores kundepakker moniterer vi hjemmesiden og sender en ugentlig update.
SEO?
På nuværende tidspunkt hjælper vi vores kunder med at få opsat Yoast SEO-pluginnet på deres nye hjemmeside. Derudover følger vi resultatet og forbedrer løbende siden hvis man vælger en af vores kundepakker.
Hvad forventer I af os som kunde?
Vi ville ønsker at vi kunne gøre alt arbejdet selv, men når det kommer til opgaven at opbygge en hjemmeside ligger en del af arbejdsopgave hos vores nye kunde.Vi vælger rammerne om hvordan hjemmesiden bliver opbygget, mens at vores kunde primært kommer til at stå for tekster og billeder på hjemmesiden.Har man som kunde ikke selv billeder eller vurderer vi dem som værende utilstrækkelige kan vi tilbyde en meget prisvenlig session med KronWeb´s samarbejdspartner Marton Nemeth @Marton Nemeth Photography og få skabt stilrene billeder der kan fyldestgøre hjemmesiden.Vi bruger også Unsplash´s royalty-free billeder som et andet alternativ. Det betyder billeder i høj opløsning, men uden frygten for at blive ramt af en dyr copyright-anklage. Vi vil dog til hver en tid anbefale billeder taget lokalt. Det danner en mere personlig hjemmeside.